Ponttooniveneet - Trapper Pontoon 22 Fish

Tilava ja vakaa malli kalastajille!

Trapper ponttooniveneet on valmistettu Suomessa. Ponttooniveneet soveltuvat erinomaisesti järville ja rannikoille huviveneilyyn. Veneet ovat vakaita, turvallisia ja tilavia perinteisiin veneisiin verrattuna.

Veneiden katamaraani tyyppinen runkoratkaisu toimii hyvin nopeudesta riippumatta, siinä ei ole perinteistä liukukynnystä, vene kulkee kaikilla nopeuksilla vakaasti ja suoraan. Aallokossa vene kulkee pehmeästi ja perinteisten veneiden aallossa "hakkaamista" ei ole. Suuremmallekkin porukalle on tilaa runsaasti, vakauden ja tilan vuoksi myös liikkuminen veneessä on mielekästä ja turvallista.

Veneeseen sopiva moottoriteho skaala on laaja, alkaen 10hp mallista 150hv:n moottoriin asti. Myös sähkömoottorivaihtoehtoja löytyy ja vene soveltuukin erittäin hyvin sähkövene käyttöön suuren kantavuuden ja rungon ominaisuuksien vuoksi.

Veneessä on hyvät säilytystilat mukavien sohvien alla. Vakiona veneisiin kuuluu bimini katos ja satamapeite. Malleihin on helppo kulkea laiturilta, ovia on vasemman kyljen lisäksi keulassa ja perässä.

Trapper ponttooniveneet soveltuvat erittäin hyvin myös pienten lasten kanssa veneilyyn, veneessä on lastenkin helppo ja turvallinen liikkua, vesiurheilu ja uintireissut onnistuvat hyvässä hengessä ;)

Hanki nyt Suomessa tehty Trapper ponttoonivene suoraan valmistajalta, hinta on välikäsien puuttumisen vuoksi edullinen muihin tämän kokoisiin perinteisiin ja ponttooniveneisiin verrattuna.

  • Suosittu kalastusoppaiden käytössä ja taksi veneenä
  • Sumppuvalmiudet edessä 2 kpl ja takana 1 kpl
  • Alumiiniponttoonit ja reunukset
  • Tilava ja vakaa
  • Rekisteröity 12 hengelle
  • Moottorisuositus 10-150hp
  • Toimituskulut 800,-

Trappereihin on saatavana laaja valikoima lisävarusteita.

Katso Trapper-lisävarusteet


Trapper Pontoon 22 Fish hinta:

32900,-+ tk


Kysy tarjous rahoituksesta!

Tekniset tiedot

Pituus7,3 m
Leveys2,47 m
Ponttoonin halkaisija61 cm
Tankki90 L kiinteä tankki
Moottorisuositus9.9-150 HP L-riki
Moottori max. 150 HPnopeus n. 30 solmua
Luokka C50 HP nopeus n. 17 solmua
HenkilömääräMax. 12-henk.


HUOM! Kuvissa olevien tuotteiden varusteet saattavat poiketa myytävän perusmallin varusteista. Varmista varustetaso myyjältä.